Up next

Happy Asmara - Salah [OFFICIAL]

0 Views· 06/02/22
Vids
Vids
0 Subscribers
0

Happy Asmara - Salah [OFFICIAL]<br />.<br />Title : SALAH<br />Singer : Happy Asmara <br />Songwriter : HappyRism<br />Music Arranger : MASKAPRO (Dwiputra)<br />Album : singgle<br />Publisher : Happy Asmara<br />Label : Happy Asmara Music<br /><br />LIRIK<br />Ora bakal ono seng ngganteni kowe<br />Yo mung siji..kasih sayang iki<br />Ora bakal keganti tresnoku iki<br />Masio kowe wes duwene..dek'e..<br /><br />Aku ngerti aku iki sopo<br />Arep tresno aku wedi doso<br />Arep sambat nanging karo sopo<br />Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..<br /><br />*)<br />Sepurane yen aku iki salah<br />Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru<br />Arep tak selehne aku ora iso<br />Lek tak angkat aku soyo loro..<br /><br />Reff :<br />Ora bakal ono seng ngganteni kowe<br />Yo mung siji..kasih sayang iki<br />Ora bakal keganti tresnoku iki<br />Masio kowe wes duwene..dek'e..<br /><br />*)<br />Sepurane yen aku iki salah<br />Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru<br />Arep tak selehne aku ora iso<br />Lek tak angkat aku soyo loro..<br /><br />Reff :<br />Ora bakal ono seng ngganteni kowe<br />Yo mung siji..kasih sayang iki<br />Ora bakal keganti tresnoku iki<br />Masio kowe wes duwene..dek'e..<br /><br /> <br />Ora bakal ono seng ngganteni kowe<br />Yo mung siji..kasih sayang iki<br /><br />Ora bakal keganti tresnoku iki<br />Masio kowe wes duwene..dek'e..<br />Masio kowe wes duwene dek'e..<br />

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next